Denkwijzer voor het bedrijfsleven
STANDAARD OF OP MAAT

Het reguliere aanbod van Denkwijzer bevat diverse computeropleidingen, (taal)cursussen en workshops die geschikt zijn voor organisaties. Naast de algemene cursussen organiseert Denkwijzer echter ook maatwerktrainingen voor bedrijven en instellingen op onze eigen of een andere locatie. Denkwijzer beschikt namelijk over de expertise die nodig is om snel en vakkundig een cursus op maat te organiseren. Op basis van de specifieke wensen van een organisatie wordt een opleidingsvoorstel gemaakt, waarin rekening gehouden wordt met de gewenste inhoud, duur en data.

Denkwijzer verzorgt maatwerk cursussen op de volgende gebieden:
- computeropleidingen
- communicatieve en schriftelijke vaardigheden
- creatieve workshops

Ook voor uw personeelsdag of -avond heeft Denkwijzer een inspirerende ideeën.

Locatieverhuur
Voor vergaderingen, presentaties of andere bijeenkomsten kan bij Denkwijzer de benodigde ruimte gehuurd worden voorzien van moderne faciliteiten zoals een beamer of een flip-over. Ook kantinefaciliteiten zijn aanwezig of kunnen verzorgd worden. Een impressie van de ruimte is opgenomen onder locatieverhuur.


Voor nadere informatie over een cursus op maat of een vrijblijvende rondleiding door de ruimtes kan contact worden opgenomen met Anita Korevaar van Denkwijzer per e-mail of telefonisch op nummer 0180-32 48 42.